Ritos Raudeliūnaitės daktaro disertacija „Sutrikusio regėjimo paauglių socialinių įgūdžių ugdymas” - Gudonis, Vytautas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2007)
Ritos Raudeliūnaitės daktaro disertacijos „Sutrikusio regėjimo paauglių socialinių įgūdžių ugdymas” apžvalga.
Keywords: daktaro disertacija; socialinių įgūdžių ugdymas; negalia