L. Jovaišas „Enciklopedinio edukologijos žodyno” aptartis - Targamadzė, Vilija (Acta Paedagogica Vilnensia, 2007)
Profesoriaus Leono Jovaišos „Enciklopedinio edukologijos žodyno" recenzija.
Keywords: ugdymo mokslas; žodynas; L. Jovaiša