Įnašas į edukologiją - Bajoriūnas, Zenonas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2006)
Leono Jovaišos socialinių ir psichopedagoginių analitinių straipsnių monografijos „Ugdymo mokslas ir praktika" (2001) recenzija.
Keywords: ugdymo mokslas; mokslo darbai; L.Jovaiša