Žmogaus visybės brandinimas - Dobranskienė, Romualda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Prof. Leono Jovaišos knygos „Veikimo įgymių plėtra” recenzija.
Keywords: monografija; L.Jovaiša; bendravimo pedagogika