Komandinis darbas švietimo organizacijoje: pedagogų požiūris - Gumuliauskienė, Aušrinė; Taputis, Evaldas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Straipsnyje aptariami komandinio darbo ypatumai švietimo organizacijoje, remiantis pedagogų požiūrio empirinio tyrimo rezultatais. Pateikiamos remiantis įvairiais kintamųjų ryšiais išryškėjusios švietimo organizacijų komandinio darbo tendencijos ir problemos. Pagrindinės sąvokos: komandinis darbas, švietimo organizacija, vadovavimo stilius.
Keywords: švietimo vadyba; komandinis darbas; švietimo organizacija; vadovavimo stilius