Sportininkių (rankininkių) valios ugdymo galimybės - Meidus, Leonas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Tyrimų nustatytas trenerių požiūris į svarbiausias rankininkių valios savybes ir šių savybių raiškos trejų metų dinamiką. įrodyta, kad rankininkių valios savybės yra tiesiogiai susijusios su fiziniu it techniniu jų pasirengimu. Didesnio meistriškumo žaidėjų valios savybių raiškos lygis buvo statistiškai patikimai aukštesnis.
Keywords: fizinis pasirengimas; techninis pasirengimas; valios pastangos; tikslo siekimas; pasitikėjimas