Švietimo politikos centrų tinklas - Būdienė, Virginija (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Aprašoma Švietimo politikos centrų, įsikūrusių regione su Atviros visuomenės instituto švietimo paramos programą, veikla.
Keywords: švietimo politika; švietimo politikos centras; tinklas