Immanuelio Kanto etikos aktualumas - Zeliankienė, Vilija (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Vilniaus pedagoginio universiteto profesorės Jūratės Baranovos monografijos „XX amžiaus moralės filosofija: pokalbis su Kantu” (VPU leidykla, 2004) recenzija.
Keywords: Baranova; Kantas