Pedagogų savęs vertinimo ir socialinio intereso sąsajos individualiosios psichologijos aspektu - Kepalaitė, Albina (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Straipsnyje atskleidžiami pedagogų nevisavertiškumo jausmo ir socialinio intereso ypatumai, interpretuojami individualiosios psichologijos aspektu. Nustatyti pasirinktosios imties atžvilgiu priimtini ir nepageidautini pedagogui nevisavertiškumo jausmo ir socialinio intereso deriniai.
Keywords: individualioji pedagogika; mokytojas; savęs vertinimas; socialinis interesas; nepilnavertiškumo jausmas