Socialinio rengimo įtaka sporto pedagogų socialiniams įgūdžiams - Malinauskas, Romualdas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Ugdomojo eksperimento duomenimis, nustatyti ženklesni eksperimentinės grupės socialinių įgūdžių lygio pokyčiai, palyginti su kontrolinės grupės. Po socialinio rengimo eksperimentinės grupės tiriamųjų emocinio ekspresyvumo, emocinio jautrumo, socialinio ekspresyvumo ir socialinio jautrumo lygis buvo statistiškai patikimai aukštesnis.
Keywords: mokytojų ugdymas; socialiniai įgūdžiai; sporto pedagogai; socialinis rengimas