Įgimtosios sambūvio galios ir jų plėtra - Jovaiša, Leonas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2003)
Straipsnyje nagrinėjama nauja santaros ugdymo problema remiantis prigimtiniu bendravimo vyksmu.
Keywords: sambūvis; bendravimas; sutarimas ir santara; partnerystė; bičiulystė; draugystė; meilė; lytiškumas; seksualinis auklėjimas; sugyvenimas; šeima