Jaunimo socialinės integracijos optimizavimas - Kučinskienė, Ramutė; Kučinskas, Vytolis (Acta Paedagogica Vilnensia, 2002)
Straipsnyje nagrinėjama labai aktuali jaunimo socialinės integracijos problema, apibrėžiant individo pasirengimo savarankiškai ir produktyviai dalyvauti visuomeniniame gyvenime prielaidas. Taigi straipsnio tyrimo objektas-jaunimo socialinė integracija.
Keywords: Švietimo sistema; jaunimas; socializacija; socialinė integracija; visuomeninis gyvenimas