Būsimųjų muzikos mokytojų komunikaciniai mokėjimai - Aukštkalnytė, Dėja (Acta Paedagogica Vilnensia, 2002)
Straipsnyje iškeliama komunikacinių mokėjimų svarba pedagogo darbe. Taip pat pateikiamas muzikos mokytojų komunikacinių mokėjimų teorinis ir empirinis modelis, atskleidžiami būsimųjų muzikos mokytojų komunikacinių mokėjimų ypatumai.
Keywords: Aukštasis mokslas; mokytojų ugdymas; pedagoginis bendravimas; bendravimo įgūdžiai.