Pedagoginių apmąstymų šventė - Nazelskis, Eugenijus (Acta Paedagogica Vilnensia, 2001)
Apie mokslinę konferenciją “Švietimo reforma Lietuvoje”, skirtą profesoriaus habilituoto daktaro Leono Jovaišos 80-mečiui.
Keywords: Edukologijos katedra; mokslinė konferencija; švietimo reforma; L.Jovaiša.