Visuomenės švietimas ir nacionalinis saugumas - Nazelskis, Eugenijus (Acta Paedagogica Vilnensia, 2001)
Straipsnyje nagrinėjama nacionalinio saugumo ir visuomenės švietimo sąrangos problema. Į visuomenės švietimą žvelgiama kaip į specifinę nacionalinio švietimo sudedamąją dalį.
Keywords: Švietimas; visuomenės švietimas; valstybė; nacionalinis saugumas.