VU pedagogikos katedros ryšiai su kitų šalių aukštosiomis mokyklomis - Vaitkevičius, Juozas (Acta Paedagogica Vilnensia, 1991)
Aprašomi VU pedagogikos katedros ryšiai su užsienio pedagogikos mokslo centrais ir mokslininkais, paįvairinę ir praturtinę katedros narių pedagoginę bei mokslinę patirtį, pagyvino kasdienį mūsų darbą. O tai padeda pertvarkant katedros darbą atgimstančioje Lietuvoje, persitvarkančiame Vilniaus universitete.
Keywords: VU pedagogikos katedra