Suaugusiųjų požiūris į neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų pripažinimą universitetinėse studijose - Burkšaitienė, Nijolė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2007)
Lektorė socialinių mokslų (edukologijos) daktarėMykolo Romerio universitetoUžsienio kalbų katedraAteities g. 20, LT-08303 VilniusTel. (8 5) 271 46 13El. paštas: burksa@gmail.com Straipsnyje, kuris parengtas vykdant Europos socialinio fondo remiamą projektą BPD Nr. 2004-ESF-2.4.0-03-05/0086 (sutarties Nr. SF/2004/2.4.0-03-308/BPD-94/PES-7), analizuojami metodologiniai suaugusiųjų neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimo universitetinėse studijose požiūriai bei pateikiami diagnostinio tyrimo, skirto suaugusiųjų požiūrio į neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų pripažinimą universitetinėse studijose Lietuvoje analizei, rezultatai.
Keywords: neformaliojo ir savaiminio / ankstesnio mokymosi pripažinimas neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimas; vertinimo metodologija; suaugusiųjų požiūrių analizė