Neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimo organizavimas universitetinėse studijose - Šliogerienė, Jolita (Acta Paedagogica Vilnensia, 2009)
Docentė socialinių mokslų (edukologijos) daktarėMykolo Romerio universitetoUžsienio kalbų katedraAteities g. 20, LT-08303 VilniusTel: 271 46 13El. paštas: j.sliogeriene@gmail.comStraipsnyje analizuojama suaugusiųjų neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimo universitetinėse studijose procedūra ir nagrinėjami šios procedūros atlikimo eiga bei etapai. Remiantis moksline literatūra, metodologiškai pagrindžiama neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimo ir pripažinimo universitetinėse studijose procedūra. Pateikiami ir aprašomi vertinimo proceso organizavimo etapai.
Keywords: neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimo bei pripažinimo procedūra; etapai