Prasmė – prasmės ieška – gyvenimo prasmė (2) - Wagner, Harold (Acta Paedagogica Vilnensia, 2007)
Filosofija ir teologija yra mokslo disciplinos, iš esmės prisidedančios prie prasmės klausimo sprendimo. Šių mokslų argumentai yra labai abstraktaus lygmens ir nutolę nuo kasdienio gyvenimo. Vis dėlto galiausiai ir šios abi disciplinos privalo teikti atsakymus žmonių kasdienybei. Antrajame esė siekiama supažindinti su abiejų disciplinų argumentacijos lygmeniu, kad vėlesni svarstymai (trečiasis esė) apie žmonių gyvenimo prasmę remtųsi pagrįstomis išvadomis.