Profesoriaus B. Bitino įžvalgos apie edukacinį tyrimą - Kardelis, Kęstutis (Acta Paedagogica Vilnensia, 2006)
Profesoriaus Bronislovo Bitino knygos „Edukologinis tyrimas: sistema ir procesas” recenzija.