Veikalas asmenybės dvasinei brandai ugdyti - Jovaiša, Leonas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Vandos Aramavičiūtės veikalo , Auklėjimas ir dvasinė asmenybės branda" (Vilnius: Gimtasis žodis, 2005) recenzija.