Motyvų ir submotyvų sąveika profesijos rinkimosi motyvacijoje - Jankevičius, Stasys (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Straipsnyje, remiantis įvairių veiklos motyvacijos koncepcijų analize ir apibendrinimu, pateikiama motyvų ir kitų motyvacijos veiksnių (submotyvų) sąveika profesijos rinkimosi motyvacijoje.