Papildomo darbinio (technologinio) ugdymo kaita Lietuvoje - Širiakovienė, Asta (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Straipsnyje atskleidžiama papildomo darbinio (technologinio) ugdymo kaita. Lyginant du skirtingus laikotarpius (tarybinį ir atkurtos nepriklausomybės), aptariami popamokinio darbinio (technologinio) ugdymo ypatumai. Išryškinamos priežastys, apsunkinančios popamokinės veiklos prieinamumą.