Naujas žodis Lietuvos pedagogikoje - Dzenuškaitė, Stasė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2005)
Prof. habil. dr. Eivydos Martišauskienės monografijos „Paauglių dvasingumas kaip pedagoginis reiškinys” (2004 ) recenzija.