Studentų požiūris į mokymą(-si) aukštosiose mokyklose - Zuzevičiūtė, Vaiva (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Straipsnyje analizuojamas studentų požiūris į mokymą(-si), atskleidžiami kai kurie veiksniai, skatinantys giluminį požiūrį į mokymąsi ir mokymosi visą gyvenimą kompetencijos ugdymąsi. Tarp jų analizuojama studentų motyvacija kaip vienas iš svarbiausių prasmingo mokymosi elementų bei veiksnių.