Būsimųjų technologijų mokytojų savarankiškumo raiškos pažintinėje veikloje ypatumai - Dačiulytė, Rūta (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Straipsnyje atskleidžiamas studentų, būsimųjų technologijų mokytojų, savarankiškumo raiškos pažintinėje veikloje turinys. Remiantis konkrečiais tyrimo duomenimis analizuojami būsimųjų technologijų mokytojų pažintinio savarankiškumo raiškos veikloje ypatumai ir aptariami savarankiškoje pažintinėje veikloje patiriami emociniai išgyvenimai.