Profesinis rengimas ir darbo rinka I: Nacionalinis viešosios politikos lygmuo - Poviliūnas, Arūnas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Šiame straipsnyje analizuojami nacionaliniu lygmeniu profesinio mokymo programų asortimentui ir turiniui galintys turėti įtakos veiksniai. Tai – nacionaliniai strateginiai dokumentai, visos šalies padėtį apibūdinančios informacinės sistemos ir viešosios politikos sričiai priklausantį sprendimų priėmimą reglamentuojantys teisiniai dokumentai.