Vaiko dvasinių galių aktyvinimas etnomuzika - Jonilienė, Marija (Acta Paedagogica Vilnensia, 2003)
Straipsnyje aptariamos vaiko dvasinių galių aktyvinimo etnomuzika galimybės. Šalia to analizuojamos kai kurios, tyrimų duomenimis pagrįstos ikimokyklinio amžiaus vaikų dorovinio elgesio kaitos apraiškos.