Priešmokyklinio amžiaus vaikų dermės pajautimo lavinimas lietuvių liaudies dainų intonacijomis - Šečkuvienė, Henrika (Acta Paedagogica Vilnensia, 2003)
Straipsnyje analizuojama priešmokyklinio amžiaus vaikų dermės pajautimo (vieno iš pagrindinių muzikinių gebėjimų) lavinimo problema. Pateikti ir aptarti eksperimentinio tyrimo rezultatai, kurie parodė lietuvių liaudies dainų intonacijų panaudojimo veiksmingumą priešmokyklinio amžiaus vaikų dermės pajautimui ugdyti, taikant muzikinių gebėjimų kompleksinio ugdymo modelį.