Dvasingumo problema filosofijos ir teologijos požiūriu - Verbylaitė, Dalia (Acta Paedagogica Vilnensia, 2003)
Straipsnyje keliama dvasingumo problema: atskleidžiama dvasingumo samprata filosofiniu ir religiniu (krikščioniškuoju) požiūriu, pateikiama žmogiškojo dvasingumo sklaida. Kartu įvertinamas filosofinis požiūris į krikščioniškojo dvasingumo ugdymą.