Gamintojai, vartotojai, teikėjai ir švietimo paslaugų kokybė - Želvys, Rimantas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2002)
Straipsnyje nagrinėjama švietimo sistema kaip švietimo produkcijos gamintojų, švietimo paslaugų teikėjų ir vartotojų sistema. Siekiama išsiaiškinti gamintojų, teikėjų ir vartotojų vaidmenį, gerinant švietimo kokybę. Pateikiamos skirtingos dabar egzistuojančios švietimo kokybės sampratos. Analizuojamos iškylančios kokybės gerinimo problemos ir siūlomi galimi jų sprendimo būdai.