Būsimųjų muzikos mokytojų komunikaciniai mokėjimai - Aukštkalnytė, Dėja (Acta Paedagogica Vilnensia, 2002)
Straipsnyje iškeliama komunikacinių mokėjimų svarba pedagogo darbe. Taip pat pateikiamas muzikos mokytojų komunikacinių mokėjimų teorinis ir empirinis modelis, atskleidžiami būsimųjų muzikos mokytojų komunikacinių mokėjimų ypatumai.