Dvasinio krikščioniškojo ugdymo( si) prielaidos Lietuvos aukštojoje mokykloje - Karaliūtė, Aušra (Acta Paedagogica Vilnensia, 2001)
Straipsnyje aptariama krikščioniškojo dvasingumo samprata, pateikiami duomenys apie krikščioniško dvasinio ugdymo būklę kai kuriose Lietuvos aukštosiose mokyklose, atskleidžiantys studentų tikėjimo, dalyvavimo religinėse apeigose bei krikščioniškajame gyvenime ypatybes. Atsižvelgus į teigiamą studentų požiūrį į dvasinį ugdymą(si), apibrėžiamos konkrečios jo prielaidos aukštosiose mokyklose.