Mokytojų ir mokinių bendravimas tikybos pamokoje - Dzenuškaitė, Stasė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2001)
Straipsnyje, remiantis žymių filosofų ir pedagogų darbais, aptariama bendravimo reikšmė religijos pedagogikoje. Ypač pabrėžiama krikščioniškomis vertybėmis grindžiamo mokytojo ir mokinių bendravimo svarba per tikybos pamokas.