Duomenys apie specializuotos tarybos darbą - Bernotas, Vytautas (Acta Paedagogica Vilnensia, 1993)
Vilniaus universiteto specializuotoje mokslinėje taryboje pedagogikos mokslų kandidato laipsniui teikti nuo 1991 m. sausio l d. iki 1992 m. birželio 30 d. apginta 18 disertacijų: 16 iš mūsų respublikos ir 2 iš užsienio (Latvijos ir Rusijos). Pagal profesiją disertacijas gynė: 9 aukštųjų mokyklų dėstytojai, 4 mokso darbuotojai, 2 mokytojai ir 3 kitų sričių specialistai.