Pedagogikos bakalaurų ir magistrų rengimas - Jovaiša, Leonas (Acta Paedagogica Vilnensia, 1993)
1992 metų rugpjūčio 27 dieną VU pedagogikos katedros posėdyje buvo svarstytas pedagogikos bakalaurų ir magistrų rengimo atskirose fakultetuose klausimas. Iš esmės buvo pritarta pirmajam mokymo plano projektui. Vėliau jis buvo koreguojamas. Pirmasis projektas čia spausdinamas.