Darbo santykių konfliktų atsiradimo priežastys ikimokyklinėse bendruomenėse - Mirzojanc, Liudoslava Teresa; Survutaitė, Dalia (Acta Paedagogica Vilnensia, 2007)
Vilniaus lopšelio-darželio „Kurpaitė“ direktorė Tel. (8 5) 233 36 86 El. paštas: sunmirage2005@yahoo.com Docentë socialinių mokslų (edukologijos) daktarė Vilniaus pedagoginio universiteto Edukologijos katedra Tel. 8 686 63 339 El. paštas: dalisurv@vpu.lt Straipsnyje aptariami aktualūs darbo santykių klausimai švietimo sistemoje, analizuojama darbo santykių konfliktų ikimokyklinėse įstaigose įvairovė, atskleidþiamos darbo konfliktų kilimo priežastys. Darbo santykių konfliktai ikimokyklinėse įstaigose nagrinėjami vertinant vadovų, pedagogų, aptarnaujančio personalo darbuotojø nuomones.