Neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimo organizavimas universitetinėse studijose - Šliogerienė, Jolita (Acta Paedagogica Vilnensia, 2009)
Docentė socialinių mokslų (edukologijos) daktarė Mykolo Romerio universiteto Užsienio kalbų katedra Ateities g. 20, LT-08303 Vilnius Tel: 271 46 13 El. paštas: j.sliogeriene@gmail.com Straipsnyje analizuojama suaugusiųjų neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimo universitetinėse studijose procedūra ir nagrinėjami šios procedūros atlikimo eiga bei etapai. Remiantis moksline literatūra, metodologiškai pagrindžiama neformaliojo ir savaiminio mokymosi pasiekimų vertinimo ir pripažinimo universitetinėse studijose procedūra. Pateikiami ir aprašomi vertinimo proceso organizavimo etapai.