Konfidencialumo išsaugojimo trukdžiai socialinio darbo procese - Dirgėlienė, Indrė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2010)
Docentė socialinių mokslų (edukologijos) daktarė Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakulteto Socialinio darbo katedra H. Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda Tel. (8 46) 39 85 63 El. paštas: indre.dirgeliene@gmail.com Straipsnyje aktualinamas socialinio darbuotojo profesinės kompetencijos elementas – vertybės – ir sąlygos joms reikštis. Problema atskleidžiama socialinio darbuotojo profesinės patirties kontekste, išryškinant aplinkos veiksnius bei kliento ir socialinio darbuotojo sąveikos procesą. Numatoma profesinio konsultavimo metodo taikymo perspektyva.