Studijų kokybės užtikrinimas fakultete: universitetinių ekonomikos studijų patirtis - Galinienė, Birutė; Martinavičius, Jonas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2011)
Profesorė socialinių mokslų daktarė (HP) Vilniaus universiteto Ekonominės politikos katedra Saulėtekio al. 9, II rūmai, 411 k. LTLT-10222 Vilnius El. paštas: birute.galiniene@ef.vu.lt Docentas socialinių mokslų daktaras Vilniaus universiteto Kiekybinių metodų ir modeliavimo katedra Saulėtekio al. 9, II rūmai, 404 k. LTLT-10222 Vilnius El. paštas: jonas.martinavicius@ef.vu.lt Straipsnyje nagrinėjami studijų proceso vertinimo ir palaikymo metodiniai ir praktiniai aspektai. Pagrindinis dėmesys skiriamas Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto studijų kokybei apibūdinti naudojant studentų apklausas apie dėstymo, studijų programų kokybę. Aptariama kokybės vadybos sistemos diegimo šiame fakultete patirtis ir perspektyvos.