Tėvų dalyvavimas vaikui ruošiant namų darbus: „Turiu padėti savo vaikui nepaisydamas jokių COVID-19“ - Petrů Puhrová, Barbora (Acta Paedagogica Vilnensia, 2024)
Tyrime nagrinėjamas tėvų dalyvavimas vaikui ruošiant namų darbus. Kokybinis tyrimas su pradinių klasių mokinių tėvais atskleidė tėvų požiūrį į namų darbų ruošimą ir sąlygas, atspindėjo pokyčius ir strategijas ruošiant namų darbus pandemijos metu. Nepriklausomai nuo pandemijos rezultatai atskleidė skirtumus pagal tai, kaip vaikai ruošia namų darbus; tėvų pagalba padeda siekti savarankiškumo ir didina atsakomybę už vaiko mokymąsi, ir tai nėra susiję su pandemija.