Center of Education Policy - Želvys, Rimantas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2002)
2001 metais prie Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto buvo įsteigtas ir rudens semestrą pradėjo veikti Švietimo politikos centras. Švietimo politikos centras turėtų bent iš dallies užpildyti esamą spragą, stebėdamas, tirdamas, analizuodamas ir vertindamas įvairius švietimo politikos aspektus.
Keywords: Education policy; Vilnius University; Center of Education Policy