Academic Education Science - Martiškauskienė, Elvyda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2003)
Mokslo darbų leidinio Lietuvai ir pasauliui Lietuvos mokslas 45 knygos „Akademinė edukologija. I dalis” recenzija.