Muzeologijos studijos - Keršytė, Nastazija (Acta Museologica Lithuanica, 2017)
Muzeologijos studijų Lietuvoje raida periodizuojama chronologiškai, atsižvelgus į vykusius pokyčius, kurie ir leidžia brėžti pateikiamas ribas: iki 2001 m., 2001–2011 m., nuo 2012 m. Išsamiau PDF rinkmenoje.