Komandinio darbo svarba socialiniame darbe - Vaicekauskienė, Violeta (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika, 2001)
Diskusijoje apie komandinio darbo svarbą socialiniame darbe dalyvavo specialistai iš socialinės paramos skyrių, dienos ir užimtumo centrų, pensionų, globos namų. Diskusijos dalyviai suskirstė į atskiras grupes ir joje išsikėlė vieną socialinę problemą ir ją sprendė komandos pagalba.