Socialinis darbas ir bendruomenės socialinių paslaugų plėtra - Blinkevičiūtė, Vilija (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika, 2001)
Tai 4-osios tarptautinės konferencijos „Socialinis darbas ir bendruomenės socialinių paslaugų plėtra“, vykusios Vilniuje 2000 m. lapkričio 23-24 d. dalyvių sveikinimo kalba, kurią pasakė XI LR Vyriausybės Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Vilija Blinkevičiūtė. Ministrė savo kalboje pristatė XI LR Vyriausybės programinėse nuostatose išreikštus siekius tobulinti ir plėsti socialinės paramos sistemą Lietuvoje.