Lietuvos matematikų draugijos veikla 2018–2021 metais - Leipus, Remigijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Apžvelgiamas matematinis gyvenimas Lietuvoje ir LMD veikla per paskutiniuosius keturius metus.
Keywords: matematinė veikla Lietuvoje