Atstatymo procesų martingalinių įverčių asimptotinės savybės - Kanišauskas, Vaidotas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Darbe nagrinėjami absoliučiai tolydžių atstatymo momentų atstatymo procesai. Parodoma, kaip gaunami nežinomų parametrų martingaliniai įverčiai, ir nustatomos jų asimptotinės savybės – stiprus suderinamumas ir asimptotinis normalumas. Smulkiau išnagrinėtas vienas tipiškas atstatymo proceso modelis.