Rezoliucijų metodas vienai modalumo logikos S4 klasei - Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Nagrinėjamos kvantorinės modalumo logikos formulės pavidalo∀*□i∀*∃*(A1 ⋁⋯ ⋁ As ∨ □ B1 ⋁ ⋯ ⋁ □ Bu v ◊C1 ⋁ ⋯ ⋁ ◊ Cv).Čia Ai , Bi, Ci yra klasikinės logikos literos. Tokio pavidalo formulėms aprašytas rezoliucijų metodas modalumo logikoje S4. Be to, aprašytas išvedamų disjunktų pavidalas.