Teoretinės Geogebros taikymo pradiniame ugdyme perspektyvos - Žilinskienė, Inga (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Straipsnyje nagrinėjamos teorinės Geogebros taikymo pradiniame ugdyme perspektyvos, pateikiami konkretūs GeoGebros taikymo pradiniam ugdymui pavyzdžiai. Trumpai aptariami atlikto interviu su pradinių klasių mokytojais rezultatai.